Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بنا به اعلام صندوق حمایت از کودکان، گرسنگی به سلاح جنگی معمول تبدیل شده است؛ تجزیه و تحلیل‌ها نشان می‌دهد بیش از ۵۰۰ هزار نوزاد در مناطق جنگی، در صورت عدم درمان سوءتغذیه تا پایان سال جان خود را از دست خواهند داد که این میزان معادل هر دقیقه یک مرگ است. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، صندوق حمایت از کودکان (Save the Children) اعلام کرد دو سوم کودکانی که در مناطق جنگی زندگی می‌کنند با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نشریه گاردین نوشته است که بنا به اعلام صندوق حمایت از کودکان، گرسنگی به سلاح جنگی معمول تبدیل شده است. تجزیه و تحلیل‌ها نشان می‌دهد بیش از ۵۰۰ هزار نوزاد در مناطق جنگی، در صورت عدم درمان سوءتغذیه تا پایان سال جان خود را از دست خواهند داد که این میزان معادل هر دقیقه یک مرگ است.    
این موسسه خیریه که برآورد‌های خود را براساس داده‌های سازمان ملل انجام می‌دهد، اعلام کرد در سال جاری ۴.۵ میلیون کودک زیر پنج سال در مناطق جنگی با خطر‌های ناشی از گرسنگی مواجهند و به درمان نیاز دارند. این میزان نسبت به سال ۲۰۱۶ افزایشی ۲۰ درصدی داشته است. نکته قابل تامل این است که از هر سه کودک تنها یک کودک به درمان دسترسی دارند و پیش بینی می شود ۵۹۰ هزار کودک جان خود را از دست بدهند.
این اطلاعات پیش از انتشار گزارش سالانه سازمان ملل در مورد امنیت غذایی منتشر شد. گزارش سال گذشته هشدار داد افزایش گرسنگی جهانی که برای نخستین بار در قرن بیستم رخ داده، می‌تواند منجر به جنگ و تغییرات آب و هوایی می‌شود.    
کوین واتکینز، مدیر اجرایی صندوق حمایت از کودکان، گفت: «ما شاهد افزایش قابل توجهی در تعداد کودکان در معرض خطر مرگ در اثر مشکلات مربوط به گرسنگی هستیم. استفاده از گرسنگی به عنوان یک سلاح جنگی تبدیل به روندی طبیعی شده که پیامد‌های ویرانگری برای کودکان دارد. از یمن تا سودان جنوبی، ناتوانی در محافظت از کودکان در برابر گرسنگی، آنان را در معرض خطر قرار می‌دهد.»    
سودان، افغانستان، یمن و سومالی چهار کشوری هستند که با بیشترین خطر مواجهند. به طور متوسط برنامه‌های غذایی تقریبا یک سوم کمک‌ها را به خود اختصاص می‌دهند که در یمن به دلیل وخامت اوضاع این میزان به ۶۰ درصد می‌رسد، اما همچنان با مشکلات بزرگ تری دست و پنجه نرم می‌کند. ۴۰۰ هزار کودک در این کشور به دلیل جنگ عربستان و ائتلاف سعودی علیه مردم این کشور در خطر سوتغذیه قرار دارند.
تحقیقات قبلی صندوق حمایت از کودکان نشان می‌داد که موارد نقض قاعده حقوق کودکان به دلیل عدم دسترسی به کمک‌های بشردوستانه و حمله به گروه‌های حامی کودکان از ۱۰۱۴ مورد در سال ۲۰۱۶ به ۱۴۶۰ مورد در سال ۲۰۱۷ افزایش یافته است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کودکان کودکان یمنی گرسنگی سوتغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۰۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند

با حکم محمد خزاعی، ۱۲ تن از مدیران و فعالان فرهنگی هنری و سینماگر کودک و نوجوان به‌عنوان اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، مجید زین العابدین، علی قاسم زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سید مهدی سیدین‌نیا، فرزانه کلاهدوزان، علی صالحی، اصغر فارسی، وحید نیکخواه آزاد، پوران درخشنده، وحید ملتجی و احمد مقیمی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان منصوب و معرفی شدند.

محمد خزاعی در حکم انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، با تاکید بر این نکته که برگزاری جشنواره این رویداد فرصتی ارزشمند برای توجه به نقش مهم آثار مهم کودکان و نوجوانان است، برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و تصمیمات اثر بخش در زمینه رشد سرمایه انسانی دغدغه‌مند، تقویت فکر و ایده‌های نو، تکامل چرخه تولید و اکران، تشویق و معرفی استعدادهای جوان و جهش تولید با مشارکت فیلمسازان در سینمای راهبردی کودک و نوجوان را از اعضای شورای مذکور خواستار شده است.

سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، به دبیری مجید زین العابدین در اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 749809

دیگر خبرها

  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • صعود رئال مادرید به فینال لیگ قهرمانان اروپا در شب تساوی 2-2 مقابل بایرن مونیخ (2018/5/1) / فیلم
  • هدف قرار گرفتن کشتی «سیکلادیس»با پهپاد «شهاب» نیروهای یمنی+ فیلم
  • هشدار جهانی نسبت به وخامت اوضاع غزه
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • شگرد جدید صهیونیست‌ها برای کودک‌کشی در غزه
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟